Garantie

Octojob geeft standaard 6 maanden garantie op alle reparaties, tenzij anders vermeld op de reparatiefactuur. De volgende voorwaarden en uitzonderingen zijn van toepassing:

– Na het vervangen van een afvoerpomp van uw wasmachine of vaatwasser is het mogelijk dat het apparaat niet afpompt.  Controleert u in dat geval of er geen voorwerp in de filter/de pomp zit. Als dit het geval blijkt te zijn wanneer u aanspraak wilt maken op de garantieregeling, brengen wij alsnog reparatiekosten in rekening.

– Houdt er rekening mee dat scherpe voorwerpen of een rits het deurrubber van uw wasautomaat apparaat kunnen beschadigen. Beschadigingen die hierdoor ontstaan, vallen niet onder de garantie.

– Alleen bij normaal gebruik van uw apparaat, kunt u aanspraak maken op de garantieregeling. Na een reparatie controleren wij esthetische onderdelen (kookplaten, panelen enz ) op eventuele krassen, scheuren of gebreken. Beschadigingen die na deze controle aan het licht komen, vallen niet onder de garantie.

– Gerepareerde onderdelen/printplaten/componenten die binnen 6 maanden na een reparatie opnieuw defect gaan, worden niet onder garantie gerepareerd. In voorkomende gevallen zal een offerte gemaakt worden voor het vervangen van betreffende onderdelen/printplaten/componenten.

– U kunt geen aanspraak maken op garantie als u nog een openstaande rekening bij ons heeft.