Carrière in het witgoed

Aangenaam, mijn naam is Jan Th. van der Male. In 1987 ben ik begonnen bij een Bosch Servicedienst, met mijn MTS-electronica diploma op zak. Ik werkte als servicemedewerker aan de revisie van startmotoren, dynamo’s en Bosch auto-electronica. Drie jaar later stapte ik over naar de serviceafdeling van Bernard Jansen, destijds een middelgrote speler op de witgoedmarkt. Ik hield me bezig met de reparatie van wasmachines, droogapparaten en koelkasten. Deze werkzaamheden heb ik vanaf 1995 doorgezet bij BSH Huishoudapparaten. Zij zijn de fabrieksservicedienst voor groothuishoudelijke apparaten van Bosch, Neff, Siemens, Gaggenau, Solitaire en Constructa.

Witgoedreparatie bij Octojob

De liefde voor witgoed is nooit verdwenen. Na meer dan 20 jaar in dienst bij diverse servicediensten heb ik mijn eigen onderneming in witgoedreparatie opgericht. Naast witgoed richten wij ons ook op andere groothuishoudelijke apparaten. Ons hoofddoel is reparatie van huishoud apparaten, voor zover dat technisch en economisch verantwoord is. Reparatie is immers vaak goedkoper dan vervanging. Als reparatie geen optie is dan kunnen we ook nieuwe apparatuur leveren, witgoed en/of inbouw keuken apparatuur zoals kookplaten, ovens etc etc.

Kennis en ervaring

janoctojob1

Wij beschikken over jarenlange ervaring , belangrijk om vast te kunnen stellen wat er precies stuk is aan uw apparaat. Het stellen van de juiste diagnose is van belang om effectief te repareren. Bij Octojob profiteert u van de ervaring en kennis, waardoor uw witgoed of huishoudelijk apparaat snel weer operationeel is. Tevens streven wij er naar om de kosten voor witgoedreparatie laag te houden. Als wij denken dat reparatie duurder uit gaat vallen dan nieuwkoop, zullen we dit altijd van tevoren laten weten. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Octojob. Wij staan klaar om u te helpen!